Virágküldés Szeged
Álomvirág virágüzlet

6721 Szeged, Vedres u. 1.
https://www.viragkuldesszeged.hu

Arra törekszünk, hogy üzletünkben különleges, minőségi dolgokat kínálhassunk, a szépre igényes emberek számára. Célunk a Vásárlók maximális kiszolgálása! Fontos megemlíteni nemzetközi virágküldő szolgáltatásunkat. Az Ön által kiválasztott virágküldeményt 24 órán belül eljuttatjuk a világ bármely részére. Ez a szolgáltatás természetesen Magyarországra is vonatkozik.

A virágküldést Szegedre a Virág a Világba virágküldő szolgálat szegedi üzlete, az Álomvirág virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Szeged és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Virágküldő szolgálatunk Szeged városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Álomvirág virágüzlet webáruháza: virágküldés Szeged
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Szeged
Törődünk egymással

nyitva tartás:
Hétköznap 9.00-17.30
Szombaton 9.00-12.00

Ezúton szeretném bemutatni üzletünket, ami az "Álomvirág" nevet kapta. Álomvirág. Nem véletlen! Az egyik álmom vált valóra az által, hogy megnyithattunk! Ebben Nagyszüleimnek nagy szerepe volt. A Nagymamám indított el ezen az úton, amiért nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom Neki!

A virágokkal való foglalkozás, törődés számomra sok örömet ad, és azon kevés emberek közé tartozom, akik munkájukat a hobbijuknak is tekinthetik. Próbálom folyamatosan továbbképezni magam, és egyedi, különleges munkáimmal boldoggá tenni Kedves Vásárlóinkat. Szakmámat teljes elhivatottsággal és nagy odaadással végzem. Több virágkötészeti tanfolyamon részt vettem, és pár évig az a megtiszteltetés ért, hogy oktathattam is ezt a szép szakmát.

Fő profiljaink: - Virágküldés Szeged
- Exkluzív alkalmi csokrok
- Menyasszonyi csokrok
- Kegyeleti díszek, koszorúk, sírpárnák,urnadíszek készítése
- Esküvők és egyéb rendezvények komplett dekorálása
- Cserepes virágok eladása
- Virágküldés világszerte
- Ajándékok díszcsomagolása


A virágküldés igazi ajándék
Távol van szeretteitől?
Szeretné meglepni őket?
Engedje,hogy segítsünk!
A távolság legyőzésére létezik egy megoldás, a virágküldés!

Mindegy milyen alkalomra szeretne virágot küldeni, nálunk megteheti! Legyen az:
-szerelem
-születésnap
-névnap
-gratuláció
-bocsánatkérés
-csak úgy.....
-évforduló
-kegyelet
-stb....

A virágküldés az egyik leginkább érzelmet kifejező ajándékozási módszer. Az érzést csak is az ajándékozott és az ajándékküldő érti meg és mi ennek az érzésnek a közvetítésében szeretnénk segíteni. A megrendelt csokrokhoz kísérő kártyát adunk ajándékba,amire pár soros üzenetet is küldhetnek. Köszönjük a bizalmát és, hogy hozzánk fordult!