Virágküldés Nagykanizsa
Kanizsa virágboltok

8800 Nagykanizsa, Teleki u.1.
https://www.viragkuldeszalaegerszeg.hu/

Névnap, szülinap, Valentin-nap, nőnap, ballagás.. és még hosszasan sorolhatnánk azokat a jeles napokat, amikor talán a legtöbb embernek eszébe jut a virág. Hiszen virággal ki tudunk fejezni nagyon sok mindent. Főleg köszönetet, szeretet, gratulációt, ki-ki a maga módján. Mondja el Ön is virággal érzéseit! Bokréta, csokor, egy cserép virág, olykor egy-egy szál is megteszi. A lényeg a gesztusban és a mögötte rejlő érzelmekben, jóindulatban rejlik.

A virágküldést Nagykanizsára a Virág a Világba virágküldő szolgálat nagykanizsai üzlete, a Kanizsa virágboltok végzi. A kiszállítás ára Nagykanizsa 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy nagykanizsai munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Nagykanizsa városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Kanizsa virágboltok webáruháza: virágküldés Nagykanizsa
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Nagykanizsa
Törődünk egymással

nyitva tartás:
h-p: 08:00-17:00
szo: 08:00-12:00
vas: -

Üzleteink teljes mértékben megteremtik annak lehetőségét, hogy a bennünk érlelődő érzéseket a lehető legtökéletesebben tudják kifejezni, átadni. Szakképzett munkatársaink odafigyeléssel és a lehető legnagyobb szakértelemmel próbálnak meg minden egyes kérésnek, kívánságnak megfelelni, hogy az Önök számára fontos pillanatokat még varázslatosabbá tegyék. Mindhárom virágüzletünk hatalmas és minőségi kínálattal, folyamatosan friss árukészlettel, vágott és cserepes virágokkal, dekorációs kellékekkel várja Önöket Nagykanizsán.

Szolgáltatások:
Üzleteink széleskörű szolgáltatáskínálattal, minőségileg és mennyiségileg egyaránt első osztályú árukészlettel, szakképzett eladókkal, virágkötőkkel, heti 2-3 alkalommal történő áruszállítással várja Önöket az év szinte minden napján.

vágott virágok, virágcsokrok, virágtálak és -kosarak
menyasszonyi csokrok, autódíszek, kitűzők, teremdekoráció
cserepes virágok
sírcsokrok, koszorúk
virágküldés
ajándéktárgyak, dekorációs kellékek